Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos acollirà a partir de dissabte un taller de musicoteràpia per a nadons

Les musicoterapeutes Roser Rios i Gemma Grau impartiran a partir del proper dissabte un taller de musicoteràpia per a nadons als Monjos. És una proposta per iniciar als més petits en el món sonor i musical de la mà dels seus pares i mares.

El taller està adreçat a infants a partir d´1 any i als seus progenitors.
Es desenvoluparà en quatre sessions, els dissabte 20 i 23 de gener i 13 i 20 de febrer a partir de 2/4 d’11 del matí a la societat La Margaridoia dels Monjos.
El taller de Musicoteràpia per a nadons està dirigit a pares i mares que vulguin, mitjançant la música, millorar la comunicació afectiva i el vincle amb els seus fills. La música, les cançons, els sons i els ritmes són eines bàsiques per a la comunicació afectiva. La veu dels pares, i sobretot de la mare, parlada i cantada és decisiva en el desenvolupament del nen.
Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/ infant i la mare i/o el pare, fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot gaudir una estona de la música en família.
Serà la música la que acompanyarà a l’ infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: