Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acollirà la setzena Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

El CIC Fassina de la Sant Sadurní serà l’espai que acollirà el proper 4 de febrer durant tot el dia aquesta assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

L’Assemblea és l’espai de trobada anual dels ens locals associats que servirà per donar el tret de sortida al nou mandat 2016-2020 i en el qual s’aprovarà la nova estructura de funcionament de la Xarxa i el Pla Estratègic Xarxa 2020, entre d’altres.
L’Assemblea General és l’òrgan superior de decisió i administració de la Xarxa i està integrada per tots els representants polítics i tècnics de cada municipi i organització municipal que són membres de la xarxasost. L’Assemblea es reuneix una vegada a l’any com a mínim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: