Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de tres-cents alumnes visiten anualment els estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV

Aquest dimecres alumnes de quart de primària de l’escola Sant Ramon de Penyafort han realitzat una visita guiada als estudis de Ràdio Vilafranca i de Penedès TV.

Aquesta ha estat la primera visita escolar que han rebut enguany els mitjans de comunicació públics de Vilafranca. Es tracta d’un servei que s’ofereix gratuïtament als centres d’ensenyament tant de Vilafranca com de la comarca. Per exemple l’any 2015 prop de 300 alumnes van visitat les instal·lacions provinents d’escoles i instituts o Casals d’estiu d’arreu de la comarca. En concret van ser alumnes de les escoles Montagut, Sant Domènech de la Ràpita, l’Escola Montanyans de Castellet i la Gornal, la Guerau de Peguera de Torrelles de Foix, de l’IES Milà i Fontanals o dels casals d’estiu de Dolors Piera i Estalella i Graells. En concret els alumnes de 4art del Sant Ramon van venir interessats en conèixer per dins la ràdio i la televisió perquè han estat estudiant a la classe els mitjans de comunicació.
Els nens i nenes del Col.legi Sant Ramon van seguir amb atenció les explicacions que se’ls donava del funcionament dels aparells tècnics de ràdio i de televisió. Van quedar especialment interessats en els mitjans que s’utilitzen en el plató de televisió.
D’altra banda també van estar atents a les explicacions del procés de muntatge de les imatges en les notícies de televisió i de les tasques necessàries per acabar redactant una notícia.
Al voltant d’una quarantena de nens i nenes van participar en aquesta primera visita escolar de l’any als estudis de Ràdio Vilafrabca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: