Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull ha pres aquest dijous possessió del seu càrrec de diputat a la Diputació de Barcelona

Com ja estava previst, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull s’ha estrenat avui com a diputat a la Diputació de Barcelona en el decurs del ple que s’ha celebrat aquest migdia de dijous. Regull, tot just a l’inici del ple, a promès per imperatiu legal el càrrec, i després ha participat ja en el plenari d’aquest mes de gener.

Divendres mateix, Regull ja participarà en el primer acte oficial com a diputat provincial, en una visita en què acompanyarà la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, en la presentació que aquesta farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.
Recordem que Regull ocupa el càrrec en substitució de Ramon Riera, que havia estat el diputat provincial fins a finals de 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: