Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 14.000 patinadors han passat per la pista de gel del Centre Vila, que aquest Nadal ha augmentat les vendes un 3%

L’associació de comerciants vilafranquina fa balanç de la campanya nadalenca i confirma les xifres que us havíem avançat fa uns dies.

Així, parlen d’un lleu increment de vendes que oscil.la entre el 2% i el 3% i destaquen que la pista de gel es consolida com un dels motors de dinamització més importants del Centre Vila al llarg de l’any.
Aquesta campanya de Nadal, hi han passat més de 14.000 patinadors entre el 4 de desembre i el 6 de gener. Entitats, associacions, escoles i clubs esportius, a més dels usuaris particulars, han acabat consolidant la cita anual a la pista de gel com una de les activitats que enceten el període nadalenc. També es constata una demanda creixent de la pista de gel com a espai de celebracions respecte a campanyes anteriors.
Les activitats esportives i els tallers infantils que els comerciants organitzen a la rambla de Sant Francesc també han funcionat bé, superant el miler de participants en un sol dia.
Malgrat tot, els comerciants continuen lamentant les dificultats que tenen per recuperar l’afluència de visitants el cap de setmana abans de Nadal, des del trasllat de la Fira del Gall al Parc de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: