Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rosa Ferrer guanya el primer concurs de fotografia organitzat per Llambrusca amb el lema de “la vellesa una etapa plena de vida”

L’Escorxador de Vilafranca acollia dissabte a la tarda el lliurament de premis d’aquesta primera edició del concurs de fotografia que organitzava l’associació Llambrusca amb la voluntat de potenciar i donar visibilitat a la seva proposta per potenciar la vellesa com a una etapa plena de vida

La participació ha estat correcte, i el nivell dels participants bo, consideren des de Llambrusca contents amb aquesta primera edició. Entre els participants hi havia tant professionals de la fotografia com aficionats.
El jurat del concurs ha valorat tant la qualitat fotogràfica com reflectir el lema de la vellesa com a etapa plena de vida. La fotografia guanyadora amb el títol de tendresa, és obra de Maria Rosa Ferrer, feta en el decurs d’una teràpia amb gossos que es fa en una residència per a gent gran en que ella col·labora.

Les fotografies es poden veure fins el 23 de gener a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: