Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’orquestra de percussió ibèrica COETUS amb Eliseo Parra aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Aquest diumenge 17 de gener, a les 7 de la tarda, continua la temporada musical a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Coetus, Orquetra de percussió ibèrica amb Eliseo Parra.

Coetus és una veu llatina que significa unió, reunió; i aquesta és potser la paraula que millor defineix l’essència i l’ambició d’aquest grup. Coetus és la primera Orquestra de Percussió Ibèrica. Neix de la inquietud del seu director Aleix Tobias de reunir els instruments de percussió que tenim a la península ibèrica. En la seva gran majoria són instruments desconeguts. Els reuneix, els dota d’un llenguatge propi, inspirat en els ritmes tradicionals, però amb una mirada actual, creant un diàleg intens amb les veus. Eliseo Parra és la veu líder d’aquest grup. Cantant, percussionista, guitarrista i ballarí és una veu única dins del folklore espanyol.
La força i l’emoció de 17 persones en escena, interpretant essencialment a través de la percussió i la veu. Coetus recull músiques del gran bagul de la tradició forjat durant segles: cants de celebració, de treball, de rondar, de bressol; i les interpreta amb esperit d’unió i creativitat fent un espectacle viu i actual, que ens mostra avui en dia el que la creació popular i anònima ens ha llegat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: