Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca es trasllada a l’edifici de l’Ajuntament

Els serveis, tràmits i informacions que l’Ajuntament de Vilafranca ofereix a la ciutadania en matèria d’habitatge s’oferiran, a partir del proper dilluns 25 de gener, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila. Així, les instal·lacions del carrer Banys deixaran d’acollir aquest servei.

A partir de dilluns, l’Oficina Local d’Habitatge s’integra a l’OAC i continuarà oferint els mateixos serveis d’informació i tramitació de serveis i ajuts acordats amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona o d’altres propis del mateix ajuntament. Des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament s’atendrà el Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial, les convocatòries dels diferents ajuts al lloguer d’habitatge, la tramitació de cèdules d’habitabilitat i el servei de Borsa d’Habitatges de lloguer, entre d’altres.
L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, de 2/4 de 9 del matí a 2 del migdia. A les tardes, l’atenció específica en matèria d’habitatge tindrà un horari de 2/4 de 5 a 7, els dimarts i dimecres. Les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge al mateix telèfon de l’Ajuntament o per correu electrònic a l’adreç
El trasllat d’Habitatge a la Casa de la Vila comporta el canvi d’ubicació del Servei de Comunicació que s’instal·la a la tercera planta de l’edifici.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: