Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors potencia la seva presència a les xarxes socials

Aquest mes de gener, l’Institut Eugeni d’Ors ha posat en marxa perfils oficials de Facebook i Twitter.

La presència a les xarxes socials completa l’aposta que el centre ha estat fent, els darrers cursos, per potenciar l’apartat de comunicació, amb la publicació sistemàtica de notícies i imatges de les seves activitats i projectes a la pàgina web i en diversos blogs temàtics.
La gestió i coordinació de la comunicació va a càrrec d’un equip format per professors, però la generació de continguts és compartida per tota la comunitat educativa. Com a valor educatiu afegit, es procura que, en la mesura que les activitats ho permetin, siguin els propis alumnes els que facin les fotografies i redactin les notícies que després es publicaran a la pàgina web o al Facebook. En alguns casos, aquesta tasca forma part del contingut de l’assignatura i també es relaciona amb l’adquisició, per part de l’alumnat, de les competències bàsiques en l’àmbit digital.
Els continguts que es publicaran al Facebook es correspondran bastant amb les notícies d’actualitat que apareixen a la pàgina web de l’institut, però també hi haurà un seguiment d’activitats que no siguin tan noticiables però puguin tenir interès per a les famílies o el públic en general. Twitter, per la seva banda, s’utilitzarà més aviat per a comunicacions oficials del centre o anuncis d’activitats obertes al públic.
El perfil de faceboock és “inseugenidors”; i el compte de twitter @Ins_Eugeni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: