Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor Sergio Barce ha presentat la novel·la negra ‘La emperatriz de Tánger’ i el recull de relats ‘Paseando por el Zoco chico’ a Vilafranca

Dins del programa de les festes de Sant Raimon i sota la organització de l’associació Al Kantara per la convivència i la diversitat, l’escriptor Sergio Barce va presentar divendres a la Biblioteca Torras i Bages els seus darrers treballs, acompanyat pel seu amic, el també escriptor Juan Pablo Caja.

Es tracta de la novel·la negra ‘La emperatriz de Tánger’ i el recull de relats i vivències personals ‘Paseando por el zoco chico’. Barce va néixer i viure al Marroc fins als 13 anys, quan es va traslladar amb la seva família a Màlaga. En aquests dos llibres que presentava a Vilafranca l’imaginari col·lectiu del Marroc és present, tot i que en formes molt diverses.

Barce va néixer i créixer a la ciutat portuària de Larache, al nord oest del país, dins de la regió de Tànger Tetuan. Dins de l’associació Al Kantara hi ha diversos membres que també provenen d’aquella zona i per això van decidir proposar a Barce que vingués a Vilafranca dins de les festes d’hivern de la ciutat.

L’escriptor està preparant una continuació de ‘La emperatriz de Tánger’ que no és una segona part, sinó una nova novel·la on conflueixen alguns dels personatges i les trames però que es pot llegir independentment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: