Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres d’adequació del Passeig Rafael Soler entre Tossa de Mar i el carrer de Moja s’adjudicaran a la primavera

Durant la reunió que l’equip de govern va mantenir amb els veïns del barri del Poblenou aquest dilluns al vespre, l’alcalde, Pere Regull, i el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Martí, van confirmar que ara s’han de licitar les obres i que cap a la primavera ja s’hauran adjudicat.

Es tracta de la millora de les voreres del Passeig Rafael Soler entre Tossa de Mar i el carrer de Moja. Una zona on no s’està actuant durant aquesta primera fase d’urbanització de la llosa perquè està pendent que es resolgui el problema de la cobertura de les vies. Tot i així, l’Ajuntament actuarà en aquells llocs que no interfereixin en unes futures obres per cobrir el tram que queda. És a dir, arreglaran les voreres que toquen als edificis, intervindran en la part on ara mateix hi ha la tanca, netejaran la brutícia que hi ha i hi plantaran uns arbres, en aquest cas sí, de manera provisional.  Regull espera que la qüestió de la cobertura es pugui resoldre aviat i confia en els canvis que es puguin produir al govern de l’Estat.

Des de l’Associació de veïns estan contents amb els canvis que s’estan produint a la llosa i estan convençuts que un cop acabades les obres, el barri guanyarà en molts sentits.

Una cinquantena de veïns van assistir a la reunió i van posar sobre la taula altres problemes que pateix el barri, especialment d’incivisme.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme va explicar alguns detalls més sobre les obres i va insistir en la construcció d’un nou aparcament al voltant de l’estació de trens i autobusos amb capacitat per a 400 vehicles. Un aparcament que volen que sigui gratuït, tot i que encara estan estudiant algunes mesures per afavorir la rotació durant els dies de més afluència a la Vila.

Comentaris

  1. Fina Milà Capellades

    Felicitats. Molt bon reportatge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: