Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Art – Mirall es presenta a Vilafranca amb la instal·lació ‘Penyafort – terra vermellenca’

La capella de Sant Joan acull des d’ahir la instal·lació ‘Penyafort – terra vermellenca’, una representació simbòlica dels quatre elements, terra, aigua, foc i aire, relacionats amb la figura de Sant Ramon de Penyafort.

Els artistes de l’associació Art Mirall Penedès s’han inspirat en les pintures murals sobre el sant que hi ha al castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos per a construir aquesta instal·lació que els serveix de carta de presentació a Vilafranca i al Penedès.

Per acompanyar la inauguració, els artistes del col·lectiu van oferir una performance sortint al carrer. Hi havia meditació lligada amb els elements de la natura, experimentacions sonores i musicals que van incloure tocar les campanes de la capella de Sant Joan manualment i una improvisació pictòrica. Performances com aquesta es repetiran durant els caps de setmana mentre la instal·lació ‘Penyafort – Terra vermellenca’ estigui a la capella, és a dir fins a finals de mes.

Les activitats d’ahir van constituir l’acte fundacional de la implantació d’Art Mirall Penedès a Vilafranca. I van donar pas als focs d’inici de les Festes de Sant Raimon 2016 que organitzava la coordinadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: