Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Sadurní ja és diputada al Parlament de Catalunya

Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, és des d’aquest dimecres Diputada al Parlament de Catalunya. Rosell, número 34 per la demarcació de Barcelona a la llista de JuntsxSí a les darreres eleccions catalanes, ha près l’acta de diputada aquest dimecres al migdia, en substitució de Pere Aragonès.

Aragonès fa pocs dies renunciava a l’acta per ocupar el càrrec de secretari general d’Economia.
Regidora de Benestar Social, Salut, Consum, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní des de 1999 fins al 2011, Maria Rosell va ser escollida candidata a l’alcaldia per CiU a les eleccions del 2011, en què va ser la força més votada, i és alcaldessa del municipi des de juny de 2014 i consellera del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
Rosell va néixer a Sant Sadurní d’Anoia fa 55 anys, és casada i amb dos fills. Diplomada en Infermeria, exerceix com a llevadora al servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l’Alt Penedès.
D’aquesta manera Sant Sadurní tornarà a tenir representació a la cambra catalana en aquesta nova legislatura. La sadurninenca Dolors Montserrat va renunciar a l’acta de diputada l’estiu passat, després de 27 anys com a parlamentària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: