Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza una sortida a Barcelona per anar a veure el darrer espectacle del Mag Lari

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza, pel proper dijous 11 de febrer, una sortida a Barcelona per a veure l’espectacle “Ozom” del mag Lari. Les places són limitades i les inscripcions, al preu de 25 euros,es poden fer fins el dilluns 25 de gener al correu electrònic o bé al telèfon 93 890 35 02.

El preu inclou l’entrada a l’espectacle i el desplaçament en autocar. La sortida s’ha previst a 2/4 de 7 de la tarda des de Sant Miquel, davant de l’Ajuntament.
A “Ozom” el mag Lari mira de sorprendre no només amb els jocs de mans, sinó també amb tot l’il·lusionisme del teatre, perquè aquesta vegada aposta per un plantejament teatral diferent. I és que “Ozom” transporta al públic a un festival de màgia on actuen quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia. “Ozom” també vol ser un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: