Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG dedicarà engega el 2016 com a any temàtic dedicat a les Infraestructures Competitives

La connectivitat, la logística i la mobilitat seran els eixos de treball de tot un seguit d’actuacions amb les què es vol cridar l’atenció i provocar la reacció dels decisors i els principals operadors.

Pel que fa a les infraestructures viàries, l’ADEPG posarà el major èmfasi en la reivindicació de l’abaratiment -quan no la supressió- dels peatges, així com en la solució dels problemes derivats de la insolvència de la N340 entre Torredembarra i Vilafranca del Penedès. En el capítol logístic, l’ADEPG abordarà la situació del port de Vilanova i la Geltrú i el desenvolupament del projecte Logis Penedès. Una altra assignatura per la què advocarà l’organització empresarial del Penedès i el Garraf serà l’estesa de la fibra òptica i, en general, la plena disposició de banda ampla als polígons de la demarcació granpenedesenca.
La Comissió ”Infraestructures competitives”, que es constitueix el proper 19 de gener i està oberta a la participació de totes les empreses i professionals associats a l’ADEPG, serà l’encarregada de nodrir i treballar els temes que es desprenguin del marc “Infraestructures Competitives”. Un dels temes que centrarà la primera reunió tindrà a veure amb els peatges de les autopistes, que podria ser objecte d’un gran acte de component reivindicatiu i multitudinari, de la mà dels ajuntaments i els consells comarcals.
Qui tingui interès en participar d’aquesta comissió només cal que es posi en contacte amb l’ADEPG.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: