Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Astrid Barqué presenta el seu llibre de cuina que millora el rendiment esportiu dilluns a l’Agrícol

A “Sport & Cook. Menjar natural per aconseguir millors resultats en l’esport”, Barqué mostra el seu treball com a educadora alimentària amb esportistes d’elit com la nedadora Ona Carbonell o l’alpinista Ferran Latorre.

La vilafranquina presentarà dilluns a les 8 del vespre, a l’Agrícol, el seu llibre, publicat al final de l’any passat per Viena Edicions. En el decurs de l’acte, organitzat per La Cultural llibreria, Barqué exposarà els continguts d’una obra que té com a objectiu incorporar els aliments saludables i naturals a la dieta per aconseguir el màxim rendiment en la pràctica esportiva.

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i professora de la Universitat Internacional de Catalunya, Astrid Barqué imparteix tallers i xerrades sobre alimentació saludable a esportistes, famílies i infants. El llibre que ara presenta té el seu origen en un espai a Youtube titulat, precisament, Sport & Cook en el qual Barqué parla sobre alimentació saludable aplicada a la pràctica esportiva amb diferents esportistes d’elit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: