Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès organitza la sessió informativa ‘Drons al servei de les empreses’

La proliferació de drons, tant des del punt de vista professional com des del punt de vista particular, ha generat molts dubtes fruit de la manca de regulació i el desconeixement dels límits del seu ús, sobretot en matèria d’oci.

Però els drons tenen moltes aplicacions i poden ser una eina molt útil per a les empreses. Per això la UEP, amb la col·laboració amb l’empresa Hemav, ha preparat una sessió informativa sobre l’ús d’aquests aparells al servei de les empreses.
L’acte tindrà lloc el dimarts 26 de gener a la Masia Vallformosa de nou a dos quarts d’onze del matí. La inscripció es pot fer a través de la pàgina web de la UEP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: