Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revisió dels llocs de treball de l’Ajuntament o la posada en marxa del servei Quitxalla centren el 1r ple del 2016 a Sant Sadurní

Aquest dilluns es va celebrar la primera sessió plenària de l’any que va tenir l’aprovació del pla estratègic de subvencions, l’avenç cap a la revisió dels llocs de treball de l’Ajuntament o la posada en marxa del servei Quitxalla com alguns dels punts més destacats.

Pel que fa a la situació del personal de l’Ajuntament de Sant Sadurní, no es revisa des de l’any 2005 i la proposta de realitzar un estudi que permeti avançar en la fase de valoració va comptar amb el suport de tots els grups, a excepció del PSC que va votar en contra i el PP que es va abstenir. L’alcaldessa Maria Rosell va agrair la predisposició del comitè d’empresa, sindicats i treballadors implicats que han fet possible desencallar un assumpte enquistat des de fa anys.
La sessió també va donar llum verda al pla estratègic de concessió de subvencions. Aquest 2016 es distribuiran 576.201 euros en concepte de subvencions per a l’impuls de l’activitat municipal.
El ple també ha avalat la posada en marxa d’un servei de suport maternal Quitxalla, que s’oferirà els dimarts o els dimecres a l’escola bressol l’Espurna, a un preu de 15 euros al mes.
ICV va recollir l’acord unànime en la seva moció per desplegar una tarifació social i l’elaboració d’un reglament de subvencions, mitjançant la creació d’una comissió de treball que desenvolupi unes ordenances fiscals i preus públics progressius, que s’adaptin millor a la situació i rendes de les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: