Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació d’espectacles de Vilafranca ha tancat el 2015 amb 12.000 espectadors, 2.000 més que l’any anterior

L’any 2015, el de la Capitalitat Cultural de Vilafranca, s’ha trencat la barrera dels 10.000 espectadors durant la temporada anual d’espectacles.

La xifra ha superat els 12.000 espectadors que han assistit a 65 funcions de 61 espectacles diferents, tant per a adults com per a públic familiar.

Les propostes més multitudinàries van ser “Vilafranca, un dinar de festa major”, amb 1.500 persones de públic en tres representacions, La Santa Espina de l’Orfeó Català i la Polifònica, amb prop de 500 espectadors, El amor brujo de Manuel de Falla amb l’Orquestra de Cambra del Penedès i la mezzo Anna Alàs, amb més de 400 espectadors, i els Lax’n’Busto De prop, amb 370 persones. També ha crescut el nombre de persones que gaudeixen dels avantatges del Carnet d’Amic de l’Auditori i Cal Bolet. Ara són 3.182 i durant el 2015, 725 persones es van fer “amigues”. Precisament amb la voluntat d’oferir més avantatges als Amics, a partir d’aquesta temporada, podran estalviar-se la cua per validar les entrades.

Pel que fa la política d’abonaments, s’afegeixen dos paquets nous que es poden adquirir fins l’onze de febrer: un abonament de 3 a 6 espectacles a triar amb un 30% de descompte i un de 4 concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès per 35 euros. L’altre abonament és el de 7 espectacles a triar al 50% de descompte.

D’altra banda, continua la col·laboració amb Bodegues Pinord en els espectacles de petit format dels divendres, per comentar l’obra o el concert amb els artistes, un cop acabada l’actuació.

Una altra iniciativa que continua amb la seva consolidació és el programa d’inclusió social Apropa Cultura, amb 275 persones que durant l’any passat van poder comptar amb abonaments, descomptes i promocions especials per veure els espectacles malgrat tenir algun tipus de discapacitat o trastorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: