Dijous, 29 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord celebra els 10 anys del seu calendari, treballant per la convivència i el coneixement entre cultura

Dissabte al matí la Biblioteca Torras i Bages acollia la presentació, en el marc de les Festes de Sant Raimon, del calendari de l’associació La Llum del Nord d’aquest 2016.

Ashma Harti, en nom de l’associació va fer-ne la presentació tot recordant que el d’enguany era la desena edició d’un calendari que va néixer amb la voluntat de potenciar el coneixement entre cultures i potenciar la convivència entre persones de diferents religions. Des del primer any sempre ha presentat les festes musulmanes i cristianes, explicant-les i donant-les a conèixer. Enguany el lema del calendari és llocs i espais de convivència, com explica Ashma Harti.

La presentació va servir per veure les diferents il·lustracions del calendari, al mateix temps que escoltar les explicacions de Harti sobre les diferents festivitats religioses de l’any, i els diferents espais de convivència de la comunitat musulmana que sovint es perden quan algú emigra del seu país.
La presentació va finalitzar amb un vermut salat per els assistents, amb menjar típic de la zona del Marroc, i recordant que els usuaris de La Llum del Nord poden passar per el local de l’associació per recollir el seu calendari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: