Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Sicart acull l’exposició El teorema de Maslow nº 2.0 #La necesidad satisfecha no genera comportamiento alguno

El psicòleg Abraham Maslow deia que “la necessitat satisfeta no genera cap mena de comportament, que només les necessitats no satisfetes influeixen en el comportament de les persones per canviar la seva realitat”.

Moltes vegades aquesta màxima és certa i passa que fins que les necessitats bàsiques no són amenaçades, la població no respon als abusos del poder. Sobre aquesta idea, diversos artistes han presentat els seus projectes dins de l’exposició que es pot veure aquests dies a la galeria Sicart de Vilafranca. La mostra es titula ‘El teorema de Maslow nº 2.0 #La necesidad satisfecha no genera comportamiento alguno’ i ha estat comissariada pel col·lectiu Maslow Industries.

Set artistes han incorporat obres acabades i projectes en procés a l’exposició, que té un caràcter analític, propositiu i també de reflexió.

Entre les peces hi ha Navarra Mola, de Fermín Díez de Ulzurrun, construïda a partir d’una de les lloses d’un “monument als caiguts”.

En aquesta mostra els artistes plantegen un “paisatge conceptual” en procés de revisió constant i assimilen la possibilitat transformadora de l’art.
Per a aquesta exposició els artistes han creat el Nº2 de la sèrie de Fanzines El Teorema de Maslow, una publicació que completa i complementa la mostra.
L’exposició era inaugurada dissabte i es podrà visitar fins al 12 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: