Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia vilafranquina “Gestacions” obre aquest diumenge un nou trimestre d’espectacles per a tota la família

Aquest diumenge 17 de gener, a les 12 del migdia, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca presenta l’espectacle de dansa familiar “L’Estaquirot i el viatge cap enlloc” de la companyia vilafranquina Gestacions, al Teatre Cal Bolet.

Així és donarà inici a un nou trimestre de la programació d’espectacles familiars que oferirà un total de cinc espectacles, dansa, titelles, música i teatre i una activitat familiar al Vinseum. Aquesta programació té per objectiu que els infants trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família.
Des de fa cinc anys, La Xarxa i l’Ajuntament han unit esforços per oferir una sola programació equilibrada en gèneres, amb espectacles, un preu únic de 5€, venda anticipada, seients numerats i un abonament conjunt del 25% de descompte. Per donar més facilitats a les famílies la compra d’entrades anticipades i abonaments per als espectacles familiars es pot fer per internet, sense comissions, a espectacles.vilafranca.cat. La taquilla de Cal Bolet obrirà com sempre cada dijous no festiu de 6 a 8 de la tarda per a la venda anticipada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: