Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla de teatre Pa amb xocolata s’ha estrenat a Vilafranca amb Arriba el senyor president

Després d’una mini gira pel Penedès, la colla de teatre torrellenca Pa amb xocolata va representar ahir a Cal Bolet la seva exitosa comèdia Arriba el senyor president, en el marc de les Festes de Sant Raimon 2016.

Estrenada el mes de maig passat a Torrelles de Foix, l’obra ja ha estat representada en set ocasions.
La casualitat va fer que aquesta representació coincidís amb la investidura del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont. I és que l’obra arrenca amb els preparatius per rebre el president català al Penedès, on passarà les seves vacances, com explica la directora de Pa amb xocolata Lourdes Torrents.
La colla de teatre Pa amb xocolata està formada per una dotzena d’actors de 14 a 18 anys. La seva directora, Lourdes Torrents, explica els pros i contres.
La diversió està assegurada al llarg de les prop de dues hores que dura Arriba el senyor president a càrrec de Pa amb xocolata.
L’obra s’inscriu en les representacions de la 25a Roda de Teatre de l’Alt Penedès que es clourà a Vilafranca el dia 20 de març amb L’Aposta o Almenys no és Nadal del Taller d’Assaig Teatre. Fins aquesta data, encara hi haurà deu representacions més arreu de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: