Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cavalcada de reis ha tornat a omplir els carrers de la vila i ha estrenat nova imatge de dues de les carrosses

La cavalcada sortia dimarts poc després de les sis de la tarda des de l’Auditori Municipal per recórrer els carrers de Vilafranca i conduir els reis d’Orient fins a la Plaça de la Vila.

Ja a la sortida, força famílies es van acostar per veure la comitiva i també per conèixer les principals novetats de la cavalcada.
El Patge Raimon estrenava carrossa, dissenyada pel figurinista Amadeu Ferré, amb taula i pupitres perquè ell i les seves ajudants poguessin llegir les cartes dels nens més còmodament.

Una de les patges explicava que la lectura de les cartes havia estat molt emotiva.

També la carrossa de les joguines presentava nova imatge, en aquest cas obra del col·lectiu 1dos3 Picaparet.
Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar anaven molt ben acompanyats de patges, músics i fanalers. El seguici va recórrer els carrers de la vila, on hi havia multitud de famílies esperant-lo.

D’altra banda, i per motius de seguretat, els caramels es tornaven a llençar enguany des d’un vehicle especial situat al final de la Cavalcada.
La Cavalcada de Reis és un acte organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns de Vilafranca, l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, EMMS i La Botiga El Parquet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: