Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Després de l’ESO… Què? arrenca amb les visites concertades dels grups de 4t d’ESO al Servei de Joventut

En aquestes sessions, que tenen lloc a les instal·lacions del Servei de Joventut del carrer de la Fruita, la tècnica Núria Mallofré explica als grups de 4t d’ESO dels centres vilafranquins els itineraris que poden seguir després de l’etapa d’educació secundària, tant si els alumnes acaben l’ESO amb el títol com si no.

Les sessions permeten als estudiants obtenir la informació necessària per saber quina modalitat de batxillerat escollir segons la carrera o el cicle formatiu de grau superior que volen acabar triant o per veure quins cicles de grau mitjà existeixen i a on es poden cursar.
Entre els estudiants que assisteixen a aquestes sessions, hi ha qui té molt clar al que es vol dedicar i hi ha qui encara va perdut.

Després de l’ESO… Què? és una campanya que ja fa anys que es ve desenvolupant a Vilafranca i que compta amb diversos espais a banda de les visites concertades amb els centres de secundària. També hi ha xerrades obertes on poden assistir els pares, que enguany passaran a fer-se a L’Escorxador i que tindran lloc els dies 2, 4 i 9 de febrer a dos quarts de vuit del vespre; una mostra educativa al mateix servei de joventut amb el material relatiu a l’oferta d’ensenyament que hi ha; i les assessories individualitzades que s’allargaran fins al març.

Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia al SIAJ, per telèfon 93 892 20 20, per correu electrònic a o adreçar-s’hi en horari de tarda, els dilluns i dimecres de cinc a vuit; o en horari de matí, de dilluns a divendres d’onze a dues. També es podrà sol·licitar a través del PIDCES, el Punt d’Informació als instituts, els dilluns a l’Institut Eugeni d’Ors, els dimarts a l’Institut Alt Penedès i els dimecres a l’Institut Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: