Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 2a edició de la Sant Silvestre vilafranquina assoleix l’objectiu dels 300 inscrits

El passat dijous a la tarda, coincidint amb el darrer dia de l’any, el Club Atletisme Vilafranca organitzava per segona vegada consecutiva la cursa de Sant Silvestre amb un recorregut de 5 quilòmetres de distància.

Com l’any passat, els inscrits havien de fer dues voltes al circuit però en aquesta ocasió hi havia alguns canvis. Després de sortir de la Rambla de la Girada i passar pel centre de Vilafranca, els corredors tornaven pel carrer Germanor, en comptes de per General Cortijo a causa de les obres a l’entorn del cobriment de la via.

En la primera edició la inscripció ja va ser molt bona, amb uns 270 atletes, una xifra que enguany han superat arribant als 300, el límit màxim que es van marcar. Fins i tot molts que la volien córrer no ho van poder fer. Per tot plegat, en nom de la organització, l’Abderrazak Samaoui qualificava d’èxit la segona Sant Silvestre.

En categoria femenina la guanyadora va ser l’atleta del Club Atletisme Vilafranca, Jackeline Gómez, amb un temps de 19:26, seguida d’Eva Inglada amb 20:03 i de Sabrine Rhzili, també del CAV, amb 20:21.

En categoria masculina el vencedor va ser Lachen Ait Alibou, de l’Xterra Vilanova amb 15:06, el segon lloc va ser per Jaouad Hassini amb 16:08 i el tercer per Manuel Torres, de l’Esportiu Penedès que va fer un temps de 16:31. En general l’ambient va ser molt bo, i els atletes valoraven la cursa positivament, segons l’organització.

A banda de la cursa d’adults, els més petits també van poder acabar l’any fent esport. Els nascuts entre els anys 2008 i 2010 feien un recorregut de 500 metres, mentre que els més grans, nascuts entre el 2004 i el 2007 van córrer un quilòmetre. Com l’any passat la cursa també era solidària amb la Creu Roja, i aquest any es demanava als participants que portessin bolquers, amb una resposta molt bona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: