Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jesús Bonals ha presentat a Vilafranca la seva primera novel·la per adults, “Concert per a la mà esquerra”

Aquesta obra és la primera que aquest veterà autor signa amb el seu nom, i que adreça a un públic adult. Fins ara, Jesús Bonals s’havia dedicat a la literatura juvenil, i signant amb el nom de Raimon Esplugafreda.

Aquest fet, el de signar com a Raimon, va ser l’excusa amb la qual l’Associació de Raimons i Raimundes el va convidar en el marc dels actes al voltant de les festes de Sant Raimon de Vilafranca.
Bonals explica que sempre havia volgut escriure per a adults, i que amb aquesta novel·la ha pogut fer-ho. Comenta també que fa temps que no escriu llibres juvenils. Sobre el canvi, remarca que si del que es tracta és d’escriure bé, resulta tant complicat per grans com per petits.

L’autor remarca també que el fet de signar en el seu moment amb el pseudònim de Raimon Esplugafreda va ser una simple coincidència, ja que va pensar que fer-ho amb el nom del protagonista de la novel·la reforçaria la història.

Amb la presentació de “Concert per a la mà esquerra”, Jesús Bonals inicia la seva carrera literària com a autor per adults. I ho fa, com es pot desprendre del títol, d’un llibre on la música té molta importància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: