Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els reis d’Orient demanen “salut, pau i amor per a tothom” en la seva visita a Vilafranca

Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, protagonistes indiscutibles de la nit de dimarts, van arribar a la Plaça de la Vila poc després de dos quarts de vuit del vespre.

Allà, un cop van baixar de les seves carrosses, encara es van dedicar a recollir moltes cartes dels nens que hi havia esperant-los i que havien esperat a última hora.
Els reis d’Orient van ser rebuts al balcó de l’Ajuntament per l’Alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de Cultura Raimon Gusi. Regull els va emplaçar a regalar a tothom “pau, feina i salut” i va demanar als nens de Vilafranca que valoressin els seus regals.

Per la seva part, Melcior resumia el missatge que volen transmetre els reis, no només a Vilafranca, sinó arreu del món, recordant que hi ha molts nens que no són feliços per culpa dels conflictes i les guerres que causen els adults.

Baltasar demanava tres coses en nom dels tres reis: salut, pau i amor per a tothom. El rei també va voler conservar el moment d’estar dalt del balcó amb tots els vilafranquins amb una autofotografia.

Els reis van rebre llavors de mans de l’alcalde la clau de la ciutat per poder deixar els seus regals a totes les cases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: