Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els municipis de Gelida, Sant Sadurní d’Anoia i Subirats seran seu del festival BarnaSants

Gelida ha acollit la presentació dels concerts d’aquesta 21ena edició del Barnasants que es faran a la nostra comarca.

Enguany, Gelida acollirà dos concerts de renom. El dissabte 30 de gener cantarà Rafa Pons, a les 8 del vespre, a la Unió Casal Gelidenc. Aquest cantautor barceloní emprèn la segona part de la seva gira i fa parada al BarnaSants. Per altra banda, el diumenge 20 de març cantarà Lídia Pujol, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, a les 7 de la tarda, a la Unió Casal Gelidenc. La cantant proposa un recital revolucionari de cançons reivindicatives.
A Sant Pau d’Ordal tindrà lloc el recital de Verdcel, el dia 19 de febrer, a les 8 del vespre, al Centre Agrícola. Aquesta formació alcoiana presentarà el seu CD+DVD en directe com a resultat del seu espectacle d’homenatge al cantautor Ovidi Montllor que es va estrenar a la darrera edició del BarnaSants.
I, finalment, Sant Sadurní, acollirà, el dissabte 9 d’abril a Cris Juanico, a les 10 de la nit, al CIC Fassina. En aquest cas, l’autor menorquí actua en format trio amb un violí i un contrabaix, per presentar el seu darrer disc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: