Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos i la Policia Local de Vilafranca han efectuat 8 detencions a la comarca en tres dies per robatoris amb força

L’actuació de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Vilafranca ha permès efectuar 8 detencions en tan sols tres dies per quatre casos de robatoris amb força a diversos indrets del Penedès.

El primer cas va tenir lloc diumenge a Vilafranca, quan Policia Local i agents dels mossos van detenir quatre persones per robatori amb força en tres pisos d’un edifici no habitat del carrer Sant Jordi, al barri de Les Clotes. Els quatre són veïns de Vilafranca i, després de passar a disposició judicial, ara estan en llibertat amb càrrecs. A aquestes detencions se suma la que va fer efectiva la policia local dimarts mentre els agents inspeccionaven aquests pisos abandonats. Allà van sorprendre un home que, pel que sembla, utilitzava el lloc com amagatall dels objectes procedents dels robatoris. Entre d’altres coses es van localitzar una maleta de viatge amb un ordinador portàtil, diversos telèfons mòbils en les seves caixes, una bicicleta amb un valor superior als 3.000 euros, una televisió, equips de música, càmeres de fotos, així com eines per cometre els actes il·lícits. El detingut, de 48 anys i amb 80 detencions per part de tots els cossos policials, ha estat derivat a Mossos d’Esquadra que continuaran les investigacions.

El segon cas és del dilluns, quan el propietari d’una masia de Sant Marçal va enxampar un individu carregant un moble de casa seva a un vehicle tipus pick-up de color blanc. El propietari va avisar els Mossos i aquests van poder detenir l’individu in fraganti.

Segons els Mossos, el detingut havia generat molta inseguretat a les masies del terme de Castellví de la Marca. L’home va passar a disposició judicial i ara està en llibertat amb càrrecs.
Un darrer cas es va produir aquest dimarts, quan els mossos van detenir dos persones albaneses in fraganti per un robatori amb força en un domicili de Gelida. Segons els mossos, els detinguts formen part d’un grup que ha executat robatoris a tota la comarca. Tot i que els agents donen per desarticulat el grup, el cas està en fase d’investigació i no es descarten més detencions en els propers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: