Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor de cultura de Vilafranca participa en l’acte inaugural de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, va assistir aquest dissabte a l’espectacle multidisciplinar per inaugurar els actes de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016 que agafa el relleu de Vilafranca que ho ha estat el 2015.

L’acte tenia lloc a la plaça Major de Vic.
Dins l’ajuntament el conseller de cultura, Santi Vila, s’estrenava en el càrrec amb la signatura del llibre d’honor. Per la seva banda Gusi es mostrava emocionat del relleu i recordava que el bisbe Torras i Bages és un nexe d’unió cultural entre les dues ciutats.
L’espectacle Engeguem va encetar dissabte al vespre la capitalitat de la cultura catalana que Vic ostentarà al llarg del 2016. Dues façanes de la plaça Major van servir d’escenari per a un muntatge espectacular, amb la dansa aèria dels ballarins-acròbates de la companyia Delrevés, i una projecció de màpping. La música la va fer expressament per a l’ocasió el líder d’Obeses, Arnau Tordera, que va intervenir cantant, acompanyat de Nàiades-Cor de Noies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: