Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès finalitza l’any 2015 amb 979 aturats menys que ara fa un any

Avui s’han conegut les dades del registre d’aturats a Catalunya corresponents al mes de desembre del 2015 i si observem les xifres de la comarca de l’Alt Penedès comparant-les amb les del mes anterior cal dir que s’han reduït molt lleugerament les dades.

A 31 de desembre l’Alt Penedès ha tancat amb 7.377 persones a les llistes de l’atur, el que suposa una baixada de 54 persones en relació als mes de novembre. A Vilafranca hi ha 3.213 aturats, set menys que al novembre. A Sant Sadurní són 683 els aturats, cinc menys que el mes anterior, a municipis industrials com Gelida i els Monjos és on ha baixat més. A Gelida s’ha reduït en 17 persones amb 494 aturats i als Monjos són 557 aturats amb una reducció de 15 persones respecte al mes passat.
Si comparem les dades de forma interanual, és a dir de desembre a desembre, veurem com les xifres són més esperançadores perquè la reducció de la llista d’aturats ha estat força notable. En concret en un any hem passat dels 8.356 aturats del 2014 als 7.377 del 2015, el que suposa una reducció de 979 persones. I a Vilafranca la reducció en un any ha estat de 445 aturats menys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: