Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nombre d’inscrits a la 10K ja supera els 1.100 corredors

El proper 31 de gener, els carrers del centre de Vilafranca acolliran la 6a edició de la cursa de 10 quilòmetres. De moment el ritme d’inscripcions està sent força tranquil i avui són ja 1.137 els corredors apuntats a la cursa.

L’objectiu que s’han marcat des de l’organització és arribar als 2016, una xifra simbòlica que auguren que serà difícil d’acomplir, tot i que també són conscients que molta gent s’apunta a darrera hora.

Luque també és conscient que el nombre d’inscrits a les curses, en general, ha baixat. D’una banda perquè molts corredors havien infravalorat l’esforç que suposa mantenir el nivell de forma, i de l’altre perquè les competicions s’han multiplicat durant els darrers anys i els atletes poden triar entre moltes opcions. Tot i així, destaquen les característiques de la cursa vilafranquina, amb un recorregut molt ràpid i pla, pels carrers del centre, amb un preu molt ajustat i una bona organització.

Pel que fa als atletes confirmats, de moment tenen als penedesencs Ibrahim Chakir, guanyador del 2014, Manuel Torres i Dani Serra, del Sitges.

En categoria femenina també hi serà l’atleta guanyadora de l’any passat, Hasna Bahom, que va batre el rècord de la prova amb un temps de 35 minuts 48 segons. Des de l’organització també treballen per portar algun atleta d’elit [elít]tot i que encara no poden confirmar els noms.

La cursa es presentava davant del públic, divendres passat, a Cal Figarot. La 6a edició dels 10k de Vilafranca arrencarà el proper 31 de gener a les 11 del matí des de l’Avinguda Tarragona,  amb la Rambla Sant Francesc. Aquest any, per primera vegada, el circuit està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Les inscripcions estan obertes fins el proper dia 27 de gener i tenen un cost de 10€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: