Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat de Reis es consolida a l’espai de La Rambla Sant Francesc

Des d’aquest diumenge i fins demà dimarts, el col·lectiu d’artesans i brocanters es torna a instal·lar a la Rambla Sant Francesc per oferir els seus productes dins el que es coneix com el Mercat de Reis.

 

Malgrat que les vendes s’han anticipat força i moltes es van fer per la Fira del Gall, aquests dies el ritme està anant força bé. Des del col·lectiu també reconeixen que el fet d’estar a la Rambla Sant Francesc fa que hi passi més gent, i per tant, que s’animin les compres.

 

A les parades s’hi poden trobar des de joies fins a joguines, complements o menjar de proximitat. Alguns paradistes reconeixen que l’artesania està més de moda, però que tot i així les vendes encara no s’acaben d’animar.

La majoria de les parades hi seran fins aquest dimarts al migdia, tot i que algunes s’hi quedaran fins al vespre, coincidint amb la cavalcada de Reis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: