Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre ‘Fitxa tècnica de la gralla’, d’Ivó Jordà, supera les expectatives i ja porta 300 exemplars venuts

El graller de Figueres resident a Vilafranca Ivó Jordà va presentar a l’abril, en el marc del 22è dia del graller, el seu llibre ‘Fitxa tècnica de la gralla. Per conèixer i entendre l’instrument’.

L’obra ha tingut una bona rebuda entre els amants de la gralla que ha continuat després d’aquella presentació en què es van esgotar els més de cent exemplars que s’havien editat. De moment ja se n’han venut uns 300.
El llibre és fruit del projecte de final de carrera de Jordà, que fa un parell d’anys va acabar els estudis superiors de gralla a l’ESMUC. Tot aquell treball el va recollir en aquest llibre que recull tot el que cal saber sobre la gralla: des de la història, fins als tipus d’instruments, passant per recursos, imatges i gravacions.

El llibre inclou alguns aspectes que no s’havien estudiat abans relacionats amb el so de la gralla, com explica l’autor.

‘Fitxa tècnica de la gralla’ es pot adquirir a través de la pàgina web www.ivojorda.cat i a diverses llibreries i botigues especialitzades d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: