Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de CiU a Sant Martí critica durament la proposta de pressupost de l’equip de govern

A través d’un comunicat, el grup municipal de CiU lamenta que el 2016 comença a Sant Martí amb una situació molt preocupant. Consideren que ha quedat demostrat que l’equip de govern format per CUP, ERC i PSC està dividit, ja que tant les ordenances fiscals com el pressupost per el 2016 s’han hagut d’aprovar amb el vot de qualitat de l’alcalde.

Des de CiU critiquen i consideren irracional la pujada d’impostos per aquest 2016, i un pressupost fet a corre cuita. Entre les propostes que consideren il·lògiques hi ha la compra d’una moto elèctrica pel vigilant municipal; en un municipi amb 35Km2 i amb molts d’ells de muntanya i camins rurals. També titllen d’irresponsable la previsió d’aconseguir 100.000 € de la Diputació per poder fer peatonal el carrer Verge de Montserrat.
També troben lamentable la reducció d’un 60% la subvenció de l’ADF; i que destinin els diners a una partida d’estudis mediambientals per un cens dels senglars al municipi, que se suma a la prohibició de cacera d’aquests animals.
Acaben considerant que els veïns del municipi no es mereixen un govern com aquest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: