Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat Raimundo Viejo ha sopat per 1a vegada amb els Raimons i Raimundes vilafranquins i s’ha sentit “en família”

Una quarantena de Raimons i Raimundes han participat al 38è sopar de Raimons i Raimundes, celebrat dissabte a Vilafranca.

El convidat d’honor del sopar del 2016 ha estat el flamant diputat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Raimundo Viejo, professor universitari, exregidor a l’ajuntament de Barcelona i activista gallec relacionat amb el 15M que viu a Catalunya des del 2005.
Raimundo Viejo ha descobert amb sorpresa i alegria que els Raimons i Raimundes es troben un cop a l’any per sopar plegats, perquè ell fins ara diu que se sentia sol.
Ara que coneix l’Associació de Raimons i Raimundes, Viejo espera que no sigui la última ocasió que sopen plegats, perquè s’ha sentit “en família”.
La 38a edició del sopar de Raimons i Raimundes va començar amb la tradicional fotografia i alguns prèviament havien fet una visita nocturna al cementiri vilafranquí.
Per la tarda, una quinzena de persones va participar al berenar dels Raimons petits, tot i que només 4 es deien Raimon. La resta eren fills de Raimons i Raimundes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: