Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club d’Activitats Aquàtiques Vilasub promou les seves activitats tot fent un tast de submarinisme en el marc de les Festes de Sant Raimon

Diumenge al matí al Complex Aquàtic de Vilafranca totes les persones que volien poder fer un tast de submarinisme, una activitat organitzada amb el suport del Club d’Activitats Aquàtiques Vilasub i que permetia tenir una primera aproximació al món de les activitats subaquàtiques.

Vilasub es va crear l’any 2010 amb la idea d’agrupar les persones de la comarca que practiquen submarinisme, i facilitar la seva coneixença i contacte. El submarinisme és una activitat que sempre s’ha de practicar en companyia, i que a més necessita de l’obtenció d’una llicència per poder fer les immersions.
El tast que s’oferia diumenge és una activitat similar a un bateig de submarinisme, però a un nivell més senzill per fer-lo més accessible, com explica el president de Vilasub Pau Asensio.

És una activitat que ja han dut a terme en altres edicions de les Festes de Sant Raimon, i que cada cop té més participació.

El submarinisme és una activitat que cada cop està més estesa i que en aquests darrers anys s’ha tornat també més assequible a nivell econòmic pel que fa al seu equipament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: