Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Desenvolupa’t ha iniciat l’any de forma didàctica amb una conferència de Mònica Mendoza

Mònica Mendoza és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i speaker internacional.

A Vilafranca ha vingut per plantejar quin és el perfil del consumidor actual i proposar tècniques motivacionals per assolir amb èxit l’objectiu de vendes.
De forma didàctica i entretinguda ha anat esbossant com el comprador d’avui en dia disposa de tanta informació i de manera immediata que lluitar per les vendes amb una política de preus baixos pot ser inviable per a moltes empreses. Per això ha insistit en la necessitat de disposar d’una bona estratègia comercial acompanyada d’una proposta de valor del producte en el mercat.
També ha recordat que sortir a vendre és sempre molt complicat i pot ser depriment, però ha recomanat afrontar els reptes amb motivació positiva.
Mendoza ha exposat exemples d’estratègies comercials exitoses tècniques de motivació i automotivació que poden ajudar assolir l’èxit en el procés de venda.
Es tracta de la primera conferència de l’any d’aquest cicle que es va iniciar de forma pilot el 2011 amb l’objectiu d’acostar experts de primer nivell a Vilafranca.
Mònica Mendoza ha estat la tretzena conferenciant del Desenvolupat. A l’auditori han assistit a la conferència des de representants d’empreses ja consolidades, a emprenedors i també joves estudiants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: