Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de l’Espirall es beneficiarà per sisè any consecutiu d’un pla especial de foment de l’ocupació

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca, ha posat en marxa per sisè any consecutiu, el pla especial de foment de l’ocupació a l’Espirall. El projecte, subvencionat pel SOC, el Fons Social Europeu i el cofinançament del propi Ajuntament, inclou accions d’orientació, formació i ocupació.

El Dispositiu d’entrenament de competències ofereix itineraris personalitzats per millorar la qualificació professional amb pràctiques a empreses i sessions formatives per desenvolupar habilitats comunicatives i per a la recerca de feina. Durant l’any, 50 persones hi participaran.
El curs de formació ocupacional d’Atenció sociosanitària a persones dependents permetrà qualificar 8 persones que posteriorment seran contractades per l’Ajuntament per donar suport a centres sociosanitaris de Vilafranca.
La Casa d’Oficis De la Terra 5 acull 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formen i treballen en l’especialitat d’agricultura ecològica i jardineria.
Els Plans d’ocupació permetran la contractació de 17 treballadors en atur del barri assignats a projectes amb finalitat social. D’altra banda Espirall, capital humà, es centrarà en la intermediació organitzant cicles de networking posant en contacte empreses i professionals en cerca de feina.
Per últim, el projecte de Dinamització comunitària continuarà amb la gestió i promoció del Banc de Temps de Vilafranca. També es duran a terme accions de participació i promoció de la inclusió social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: