Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 125è aniversari de la Coral Margaridoia acaba coincidint amb la FM d’hivern dels Monjos

Un pregó de Joan Anton Milà Luján, membre de la Coral la Margaridoia, donarà el tret de sortida aquest divendres als actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos, que se celebra fins diumenge.

La festa es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat i començarà amb una traca i el pregó, a les 9 del vespre. A les 10 és previst que es celebri un sopar popular a la Margaridoia i seguidament un ball de saló.
Dissabte els actes començaran a dos quarts d’onze de la nit amb un concert de Festa Major i un ball de gala a càrrec de l’orquestra Slogan, a la mateixa societat.
Diumenge, un concert de cant coral servirà per cloure oficialment els actes del 125è aniversari de la Societat Coral La Margaridoia. L’acte començarà a dos quarts de set de la tarda i comptarà amb la participació de les corals Amics de Penyafel, dels Monjos; l’Amistat, de la Ràpita; la Societat Coral del Penedès, de Vilafranca i la coral amfitriona.
Els actes de la Festa Major estan organitzats per la societat La Margaridoia i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: