Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un home per vendre marihuana a dues menors a Sant Sadurní d’Anoia

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir el passat dimarts un jove com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El detingut té 21 anys i és veí de Sant Sadurní d’Anoia.

Els fets es van produir el dimarts 22 de desembre al vespre quan un mosso d’esquadra fora de servei va sospitar que un jove estava venent marihuana a dues noies menors d’edat, en un carrer de Sant Sadurní. L’home va marxar immediatament del lloc, així que el mosso només va poder identificar a les menors i certificar que efectivament acabaven de comprar la droga.

Les dues noies van ser traslladades a dependències policials on se les va denunciar administrativament per la tinença de substàncies estupefaents i, finalment, van ser lliurades als seus responsables legals.

Posteriorment es van fer les indagacions necessàries per identificar el noi que els havia venut la droga i aquest va ser detingut dimarts a la mateixa ciutat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Posteriorment es va localitzar en el domicili del detingut una petita quantitat de marihuana, juntament amb llavors de la mateixa planta, que van ser recollides com a indicis de l’activitat delictiva del jove.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: