Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç final positiu i satisfactori de les Festes de Sant Raimon

El balanç final ha estat positiu i satisfactori per part dels tres coordinadors i animen als membres de les entitats a participar en l’organització de les festes en el futur.

Un castell de focs a la plaça de la Vila a quarts de nou d’aquest diumenge va servir per cloure els actes de les Festes de Sant Raimon del 2016. Abans de la pirotècnia hi va haver també una darrera intervenció electrònica a la Capella de Sant Joan, dins de l’exposició “Penyafort: Terra- Vermellenca”.
Desprès del tercer morter indicatiu del final del castell de focs els tres membres de la Coordinadora van estar fent balanç del que han donat de si les Festes de Sant Raimon d’aquest any a Vilafranca.
L’Elena Mestre, Vicepresidenta de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca, mostrava la satisfacció per la participació assolida en la majora dels actes, i per sobre de tot destacava el sopar de l’euro celebrat el 8 de gener al teatre Cal Bolet.
La coordinadora es va donar a conèixer el mes d’octubre i lamenten que hagi estat complicat coordinar totes les activitats de les entitats. Algunes d’aquestes activitats no van arribar a temps de ser incloses en el programa.
El balanç final ha estat positiu i satisfactori per part dels tres coordinadors i animen als membres de les entitats a participar en l’organització de les festes en el futur.
El programa de les festes d’hivern ha comptat amb uns 75 actes d’índole diversa, la majoria proposats per les entitats i associacions de Vilafranca. Ha omplert d’activitat cultural Vilafranca des del passat 7 de gener, amb el pregó per part de Pablo Sancho París, fins aquest diumenge, dia 24. Durant tots aquests dies la Capella de Sant Joan ha acollit l’exposició “Penyafort: Terra- Vermellenca”, que s’ha acompanyat de diverses intervencions artístiques. Els barbuts han enregistrat un lipdub, el cor Xamusia ha cantat jazz i també s’ha viscut una jornada de promoció del folklore i la gastronomia argentina. Els Raimons han celebrat el 38è sopar, Ecoxarxa ha consolidat el Mercat d’Intercanvi o també s’han presentat els goigs a Sant Sebastià, davant de l’estàtua i la font del Sant al carrer dels Ferrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: