Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, el primer en temporada de rebaixes, hi ha hagut força activitat comercial

Aquest cap de setmana ha estat el primer dins de la temporada oficial de rebaixes de gener i diumenge era un dels festius autoritzats per a l’obertura de comerços.

A Vilafranca aquest diumenge es podia veure força moviment pels carrers del centre de la vila i els botiguers es mostraven força satisfets. Obrien especialment els establiments de roba i complements. Uns establiments que aquest any han hagut de lluitar contra el temps, massa calorós per l’època de l’any. De fet es parlar de l’hivern amb les temperatures més altes des de que hi ha constància regular del registre de les temperatures.
En el cas de les sabates, per exemple, ha estat força la gent que ha optat per esperar a que arribessin les rebaixes. Per això aquest cap de setmana ha estat força intens. Especialment el divendres per la tarda i el dissabte durant tot el dia, però el diumenge també hi havia moviment.
La gent s’adreçava a les botigues amb les idees molt clares, sabent el que buscava.
En els primers dies de rebaixes es poden trobar descomptes d’entre el 20 al 40%.
Seguint la llei catalana, la temporada de rebaixes va començar oficialment el dijous de la setmana passada. Malgrat tot, algunes grans superfícies van avançar les rebaixes perquè la llei catalana està recorreguda per l’estat. A Vilafranca a més d’aquest diumenge també podran obrir les botigues el diumenge 24 de gener coincidint amb el darrer cap de setmana de les festes de Sant Raimon i la Festa dels Tres Tombs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: