Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge al matí hi haurà restriccions de trànsit a Vilafranca per la Cursa 10K

La sortida de la cursa serà a les 11h i estarà ubicada a la Rambla Nostra Senyora, al pas elevat amb Rambla Sant Francesc.

Un cop iniciada, la carrera enfilarà l’avinguda de Tarragona per recorre un circuit urbà de cinc quilòmetres al que hauran de donar dues voltes.
El recorregut passarà per la Rambla Nostra Senyora, avinguda de Tarragona, carrer de Moja, carrer Amàlia Soler, carrer Santa Digna, carrer Comerç, avinguda de Barcelona, carrer de Santa Clara, carrer Igualada (fins a la rotonda amb Barba i Roca a on fan mitja volta), carrer Igualada, carrer Santa Clara, carrer de La Parellada, plaça de la Constitució, plaça Vall del Castell, plaça de l’Oli, plaça de Jaume I, carrer de Santa Maria, plaça de la Vila, carrer de Sant Joan, i rambla de Nostra Senyora.
Per aquest motiu quedaran tancats a la circulació a partir de les 10h i fins a les 13h tots els carrers del circuit i alguns del seu entorn. A partir de dos quarts d’una s’obriran progressivament alguns trams del circuit.

10K

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: