Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el tast sub-25, Vinseum reforça el seu acostament als joves

Una vintena de joves d’entre 18 a 25 anys van participar ahir al tast sub-25, a la Taverna de Vinseum.

Dirigit per el sommelier Ton Colet, pretenia mostrar-los que els vins poden ser entenedors, vàlids per a qualsevol moment i també assequibles a les seves butxaques. Com a sorpresa final, Colet els va oferir un vi de 18 anys.
Pocs joves de 18 anys s’acosten a Vinseum i no és fins als 23-25 anys que comencen a fixar-se en el món del vi. Ton Colet ho atribueix a diversos factors i lamenta que el vi ja no és a les cases com abans, sinó que s’ha convertit en un producte de luxe i de gaudi.
El tast sub-25 forma part d’una campanya engegada per Vinseum l’any passat que oferia l’accés gratuït a l’exposició del museu, durant tot l’any, als que feien els 18 anys el 2015. La campanya es repeteix enguany i s’amplia amb el tast sub-25, una activitat que vol ser una primera aproximació al món del vi.
El tast era gratuït pels nascuts l’any 1997 i nomes admetia joves de 18 a 25 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: