Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alguns comerços del centre de Vilafranca, com per exemple la botiga Mango, han abaixat la persiana amb l’inici de l’any

Coincidint amb un acte que acollia avui l’Auditori de Vilafranca hem parlat amb el regidor de Promoció econòmica i ocupació, Joan Manel Montfort, sobre el fet que amb l’inici d’any alguns comerços han tancat portes a Vilafranca.

És el cas per exemple de la botiga Mango del carrer de la Parellada. El regidor apunta que és habitual el tancament i l’obertura d’establiments comercials al llarg de l’any. En el cas concret de Mango Montfort destaca que és el tancament d’una franquícia, en d’altres casos pot ser per trasllat i per jubilació. En relació al carrer de la Parellada el regidor assenyala que no és preocupant perquè és un carrer molt dinàmic.
Montfort explica que l’any 2015 es van produir al voltant d’una setantena de baixes d’establiments comercials però alhora també es van obrir uns 70 nous establiments.

Comentaris

  1. M.Teresa

    Encara que obrin de nous , els antics de sempre de tota la vida, cada vegada en desapareixen més, entra que va entrar en vigor la llei ” del Boyer” i molts van plegar i altres aguanten com poden , fins la crisi actual i les poques facilitats de la generalitat que només obrir ja has de pagar dos mesos de fiança i els nous també duren poc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: