Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2 vins d’Albet i Noya, premiats al concurs internacional Millésime Bio 2016

Un any més, el celler de Sant Pau d’Ordal ha participat al 9è concurs internacional de vins ecològics Millésime Bio, a Montpeller, emportant-se medalles per a dos dels seus vins negres de referència: el Reserva Martí i La Milana.

La medalla d’or obtinguda pel Reserva Martí 2009 el situa com un dels dos vins catalans que han rebut aquesta distinció d’entre tots els vins premiats en aquesta categoria. L’altre vi premiat, La Milana 2012, ha obtingut una medalla de plata
En aquesta edició del concurs Millésime Bio s’han tastat 1392 vins de diferents regions vinícoles de tot el món, dels quals 136 han estat reconeguts amb medalla d’or, 172 amb medalles de plata i 111 amb medalles de bronze.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: