Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Verdaguer parla de la innovació disruptiva en la segona sessió d’aquest 2015 del cicle Desenvolupa’t

En aquesta sessió, que s’ha fet aquest matí de dijous, l’emprenedor i professor Xavier Verdaguer ha exposat, mitjançant la seva experiència professional, els aspectes clau de la innovació disruptiva, els seus efectes i les noves fórmules d’inversió dins el mercat empresarial.

El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, apuntava que el cicle pretén des de que es va iniciar el 2011 acostar a Vilafranca personalitats de primer nivell en matèria d’emprenedoria. Aquest és el cas també de Xavier Verdaguer, que ha vingut a parlar bàsicament d’innovació disruptiva.

Xavier Verdaguer és enginyer informàtic i arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya i amb estudis d’alta direcció a l’Stanford University de Califòrnia. Va començar la seva trajectòria professional com a Director d’Informàtica del Consulting Taller d’Enginyeries, i amb 25 anys, va iniciar la seva carrera com a emprenedor en sèrie. És expert en innovació disruptiva. Ha insistit en remarcar que la innovació disruptiva s’ha de fer en col·laboració entre l’empresa i els emprenedors.

Verdaguer apunta també què emprendre s’ha de fer en equip, buscant suports en les àrees en que un no es bo. I sobre tot també fer-ho sense por.
El cicle Desenvolupa’t continuarà el 2016. A finals de gener s’ha programat la conferència de Mònica Mendoza, que parlarà de tècniques de motivació per vendre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: