Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa ha celebrat el seu 150 aniversari amb els seus treballadors i treballadores

Vallformosa ha celebrat aquest 2015 el seu 150 aniversari com a viticultors. Durant tot aquest any ha fet diverses celebracions amb clients i amb col·laboradors d’arreu del món i ha presentat al mercat noves gammes de cava commemoratives.

Ara, i coincidint amb les festivitats nadalenques, ha estat el torn de tots els treballadors de Vallformosa conjuntament amb les seves famílies. Durant el dissabte 19 de desembre les portes del celler de Vilobí del Penedès van obrir portes de bat a bat perquè les famílies dels treballadors coneguessin de primera mà el lloc de treball del seu familiar. Durant la visita, els més menuts van poder gaudir d’activitats dirigides, jugar amb els inflables que hi havia instal·lats als jardins i fer-se fotografies amb un ‘fotomatón’. A continuació es va fer el dinar d’aniversari a la sala La Cúpula i es va tancar l’acte al Celler Pinyol amb una barra de cocktails i una zona chill out.
Durant el torn de parlaments, la Presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va destacar que aquest acte familiar era la cirereta del pastís dels 150 anys de Vallformosa. I va recordar que ella forma part de la cinquena generació de la família Domènech, i que la passió i les ganes de fer la feina ben feta no ha deixat d’existir durant aquests 150 anys.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: